Een videobestand

video
Piano Les 1

 

Een mp4

Interview Compleet FM

Tijdens de openingsborrel van de Langedijkerpas werd ik geïnterviewd door Radio Compleetfm, de lokale omroep van de Stichting Radio Langedijk. Die opname is wegens slechte geluidskwaliteit nooit uitgezonden. De omroep heeft daarop gevraagd of ik het interview nog een keer bij hen in de studio wilde overdoen. Hieronder staat het audioverslag van het interview dat ik had met Ria Kostelijk en Theo Bakker.

Interview Lief Langedijk

Op vrijdag 25 januari heb ik een gesprek gehad met Marieke Neesen-Barten van de website lieflangedijk.nl. Het gesprek hielden wij naar aanleiding mijn deelname aan de Langedijkerpas.

Link naar volledig artikel: Langedijk is een leuke pianoleraar rijker

Langedijk Informeert: Over de Kick-off van de Langedijkerpas

Integrale tekst bij bericht

Op dinsdag 15 januari is de LangedijkerPas feestelijk van start gegaan. Veel inwoners en eigenaren van bedrijven kwamen voor de kick-off van de LangedijkerPas naar de borrel in museum BroekerVeiling. Wethouder Irma Schrijver gaf het startsein.

In 2013 geeft de LangedijkerPas volop voordeel bij bijna honderd winkels, ondernemingen en verenigingen in Langedijk en omgeving. Mensen met een laag inkomen krijgen de pas gratis, anderen kunnen de pas kopen voor 10 euro. Kijk voor meer informatie op www.gemeentelangedijk.nl/langedijkerpas of kom langs op het gemeentehuis.