Actie Zorg Pianoleerlingen

2022

Welkom op de pagina van de Actie Zorg Pianoleerlingen.

Het goede doel van de Actie Zorg Pianoleerlingen is om het verblijf op de afdeling Oncologie van de Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar te veraangenamen. Dit kan door middel van de aanschaf van een elektrische massagestoel en medische VR-Brillen. De Actie Zorg Pianoleerlingen hoopt hiervoor minimaal € 7.500,- op te halen. Via de sociale media kanalen wordt ook aandacht gevraagd door middel van door de leerlingen gemaakte promofilmpjes.

De leerlingen voeren actie van zaterdag 20 augustus 2022 tot aan het Cultureel Pianofestijn op vrijdag 14 oktober 2022. Zij doen dit bijvoorbeeld door deur aan deur gesponsorde producten te verkopen of via bedrijven de producten als samengesteld pakket te verkopen.

Maar de leerlingen vragen ook uw hulp om te doneren aan het goede doel. Uw gift vormt een belangrijke bijdrage voor het realiseren van het goede doel.

Op 14 oktober 2022, tijdens het Cultureel Pianofestijn in theater de Binding, wordt het opgehaalde bedrag bekend gemaakt en hopelijk met een fantastisch resultaat. Het Cultureel Pianofestijn voor iedereen gratis te volgen via een livestream. Raadpleeg hiervoor de (social) media.

De Actie Zorg Pianoleerlingen en het Cultureel Pianofestijn wordt grotendeels gedaan met vrijwilligers en daarnaast gefinancierd uit sponsoring, giften en dergelijke. Hierdoor komen alle opbrengsten en donaties volledig ten goede aan het goede doel!

Doneren kan via de doneerknop (iDEAL).

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u gebruik maken van het contactformulier.